Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Sessions FilmoXarxa del mes de gener

Titular notícies

Sessions FilmoXarxa del mes de gener

Divendres 11 Gener 2019

El nou projecte, impulsat per la Filmoteca de Catalunya amb la col·laboració de la Federació Catalana de Cineclubs, potencia la difusió del cinema català i europeu. És obert als cineclubs federats a la Federació catalana de cineclubs en aquesta primera fase

FilmoXarxa, que ja compta amb 20 cineclubs adherits, farà la primera sessió dijous 29 de novembre a La Seu d’Urgell, amb la projecció de ‘Le grand soir’ (‘La gran nit’). FilmoXarxa és una nova iniciativa de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) que, sota el lideratge de la Filmoteca de Catalunya i amb la complicitat de la Federació Catalana de Cineclubs, la Direcció General de Política Lingüística i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, pretén donar compliment a l’article 24 de la Llei del Cinema (Llei 20/20, del 7 de juliol de 2010) que encarrega a l’ICEC la creació d’una xarxa concertada de pantalles cinematogràfiques.

Les programacions per aquest mes de gener són:

24/01/2019.- CINECLUB SABADELL.- ESSENTIAL KILLING.- VOSC
25/01/2019.- CLUB CINEMA CASTELLAR.- SANG SAMI.- VOSC
27/01/2019.- CINECLUB MANRESA.- GUST DE CIMENT.- VOSC (Guanyadora del Premi Quijote a L'Alternativa 2017)
31/01/2019.- CINECLUB DIÒPTRIA.- GUST DE CIMENT.- VOSC (Guanyadora del Premi Quijote a L'Alternativa 2017)


.

Més, sobre...: filmoxarxa
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016