Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies dels cineclubs :: Cineclub Sabadell programa "Vida en sombras" FilmoXarxa

Titular notícies

Cineclub Sabadell programa "Vida en sombras" FilmoXarxa

Divendres 30 Novembre 2018

El 20 de desembre a les 20:00 Cineclub Sabadell farà el passi de la versió original restaurada de "VIDA EN SOMBRAS" tal com la volia en Llobet Gràcia (sense censura) i que a Sabadell es va passar el 1948 i dues ciutats més d'Espanya. Tenint en compte que en Llobet Gràcia era de Sabadell per això es farà el 1r passi a la ciutat. O sigui que farà 70anys que no s'ha fet aquest passi.

La intenció de la junta actual és que el passi sigui un reconeixement al director sabadellenc i també els membres de la junta que el 1973 van fer possible treure de l'anonimat en Llorenç Llobet Gràcia i Vida en sombras. Vindrà a fer la presentació en Ferran Alberich
  

Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016