Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Festivals :: FESTIVAL JULIUS 2011. VIC

Titular notícies

FESTIVAL JULIUS 2011. VIC

Dijous 25 Agost 2011

El concurs de curtmetratges més creatiu, iconoclasta i divertit de les nostres contrades es celebrarà entre els dies 22 i 27 de novembre de 2011 a la nova seu del Cineclub Vic, l’Espai de Teatre i Cinema ETC (antic Centre Cívic Remei-Estadi). Us fem arribar les Bases de participació. Tal com es va anunciar a l’entrega de premis de l’any passat, el tema obligatori de la novena edició és el poema de Joan Salvat-Papasseit titulat “Si la despullava”. En l’apartat de premis, el certamen té una dotació econòmica de 4.500€ repartits en 7 guardons. Molt important: el termini per a presentar els curts i cartells és el 15 d’octubre de 2011. Aquí trobareu les bases

A tots els aficionats, us demanem que feu la màxima difusió de les Bases del concurs entre els vostres amics, col·laboradors i possibles interessats.

Salutacions cordials!

Cineclub VicÚltimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016