Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

jurat FICC

El premi Quijote està organitzat per la Federació Internacional de cineclubs que facilita a les diferents federacions nacionals la possibilitat de que els cineclubs participin en aquests festivals com a jurat oficial FICC.

El candidat que es presenta, adquireix el compromís d'assistir al festival. En cas de no ser així, haurà de proporcionar un substitut per al seu lloc al jurat del festival. També haurà d’enviar una fotografia i un cv.

Els membres del jurat han d'escriure un article en català i Anglès o Francès i portar un catàleg del festival per a la FCC.

Els criteris que es seguiran a l'hora d'escollir els membres del jurat prioritzaran aquells cineclubs i cineclubistes que no hagin participat abans o que ho hagin fet fa temps. En cas de dubtes també es donarà prioritat a aquells que hagin enviat abans la seva candidatura.
 
For your nomination, please use the attached form which must be filled in completely and send back by your national federation as soon as possible. We can only accept nomination forms handed in by federations. No forms sent by individual film society people will be accepted.

Please consider the following points if you wish to hand in a nomination:

-          The nominated person must arrive on the opening day of the festival and must stay until the morning after the closing ceremony. The nominating federation is responsible to find a replacing person in case that the originally nominated person cancels.

-          Only federations which have paid their membership fees up to 2014 are entitled to nominate jury members.

-          In each jury one invitation is reserved for the delegate from the corresponding national federation(s). Therefore the federation(s) in the country in which the festival takes place must nominate a jury member in due time.

-          For your nominations please use the enclosed form and return it to jury administrator:

 Joao Paulo Macedo
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016