Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

PREMI MIQUEL PORTER I MOIX


Els festivals i mostres organitzats per cineclubs a Catalunya, l’Associació Amics de Miquel Porter i Moix i la Federació Catalana de Cineclub hem decidit crear el premi 'Miquel Porter i Moix del públic' que serà atorgat per cineclubistes catalans en les diferents Mostres i festivals organitzades per cineclubs a Catalunya.

A Catalunya, els cineclubs representen l'opció del públic organitzat. Cineclubistes d'arreu, des d'aquesta opció, organitzen passis de films, cicles, mostres i festivals de cinema,... Els cineclubs, des de la seva llibertat, defensen els drets del públic: dret a tenir accés a la informació; dret a la formació entesa com a expressió de l'individu integrat en la seva comunitat i dret a associar-se com a cineclub reivindicant així el pes del públic en tota l’ activitat cinematogràfica.

El premi es va atorgar per primera vegada al Correcurts de la MACCA 2009 (Mostra d’animació i curtmetratges de Cassà de la Selva) el  7 de febrer.

CRITERIS DE SEL·LECCIÓ DELS JURATS

Les convocatòries s'envien a tots els cineclubs federats que poden presentar els seus candidats. A l´hora de sel·leccionar els participants es dóna prioritat a aquells cineclubs i persones que no han participat abans o que ja fa temps que ho van fer. 

Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016