Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies de la Federació :: Reunió de cineclubs virtual

Titular notícies

Reunió de cineclubs virtual

Divendres 19 Juny 2020

Resum reunió cineclubs confinats (13 de juny, 2020)

Hi assisteixen: Pablo Sancho FCC, Olga Iglesias FCC, Joan Miquel Gual FCC, Cineclub 39 escalons (Toni Mas) Manacor, Cineclub Adler (Joan Moret) Lloret de Mar, Cineclub Altafulla Link (José Manuel Ruiz) Altafulla, Cineclub Amics del Cinema de la Vall de Ribes (Núria Font) Ribes de Freser, Cineclub Ass. Cultural Granollers (Ricard Caussa) Granollers, Cineclub BEC (Emma Fernández) Barcelona, Cineclub Bigues i Riells (JuanMa Illán) Bigues i Riells, Cineclub Club Cinema Castellar del Vallès (Àlex Portolés) Castellar del Vallès, Cineclub d'Enginyers (Juan Manuel García Ferrer) Barcelona, Cineclub Gegants de Tavertet (Carles Valero) Tavertet, Cineclub La Garriga (Roser Folguera) La Garriga, Cineclub La Comarca del Moianès (Antonio Fernández) Castellterçol, Cineclub La Ràpita (Gabriel Vega) St Carles de la Ràpita, Cineclub La Seu d'Urgell (David Canut) La Seu d’Urgell, Cineclub Manresa (Conxita Parcerisas, Enric Tierz, Enric Roca) Manresa, Cineclub Patronat Social Premianenc (Laura Casanova) Premià de Mar, Cineclub Sabadell (Pep Sunyer i Rosa Ribell) Sabadell, Cineclub Vic (Montse Comerma) Vic, Cineclub Xiscnèfils (Lluís del Espino) (Cerdanyola del Vallès).
 

Superats alguns problemes tècnics inicials, la reunió es va desenvolupar amb normalitat i seguint els tempos prevists. El més important és que va permetre entendre les diferents situacions anímiques i econòmiques dels cineclubs, a causa del confinament, i es van intercanviar idees en aquest sentit cara a la reobertura dels cineclubs. També, es van compartir algunes accions pensades i desenvolupades des de la FCC per afrontar la situació (Filmin, cicles virtuals) ara i més endavant, així com es va donar a conèixer el nou catàleg de la FilmoXarxa.

Per altra banda, es van recordar les dates de les pròximes Jornades del cineclubisme (a Valls, 12 i 13 de setembre) i de la VII Setmana del cineclubisme a la Filmoteca (1-7 d'octubre).

Hem de dir que tot plegat va suposar un èxit d'assistència i participació, i que hi ha moltes ganes de trobar-nos presencialment :-)

Finalment, dir que aquesta no és l'acta, sinó només un resum de la reunió.


Més, sobre...: cineclubs , confinats
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016