Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Convocatòria per ser jurat del Premi Miquel Porter al Festival Julius del Cineclub Vic

Titular notícies

Convocatòria per ser jurat del Premi Miquel Porter al Festival Julius del Cineclub Vic

Dilluns 4 Novembre 2019

Aquesta és una convocatòria per participar com a jurat cineclubista al FESTIVAL JULIUS organitzat pel Cineclub Vic i que lliura el Premi Miquel Porter Moix. En aquest enllaç teniu una mica més d'informació del Festival:

El premi Porter i Moix està dotat amb 300 euros, una part del qual paga la Federació Catalana de Cineclubs i la resta Cineclub Vic. (El premi té aquest import per igualar-se a altres premis del certamen).

El Festival Julius es celebrarà entre el dimarts 26 de novembre i el diumenge 1 de desembre i inclou el concurs de curtmetratges, sessions especials de cinema i altres activitats. Entre divendres i dissabte es fan diversos passis dels curts i dissabte al vespre es fa la gala de cloenda on es lliuren els premis.

El Julius és un concurs en què els curtmetratges han de basar-se en un tema obligatori. Al final de cada edició es dona el tema i els i les participants tenen un any per fer un curt. El tema obligatori d'aquesta edició és Moby Dick.

La tasca del jurat Miquel Porter i Moix dels cineclubs consistirà en:

Assistir el dissabte 30 de novembre al migdia a un dinar on es deliberarà i s'atorgarà el premi al millor curt. Cineclub Vic paga el dinar i pot ajudar a pagar alguna despesa de transport si és necessari.

Uns dies abans enviarem un enllaç als curts a través d'Internet per tal que el jurat els pugui veure abans. Un cop decidit el premi, el jurat té la tarda lliure però ens agradarà si algun membre es pot quedar a la gala de cloenda per fer el lliurament del premi al curt guanyador.

Esperem les vostres candidatures abans del proper dilluns 18 de novembre. Es necessiten dues persones, la tercera serà un integrant del Cineclub Vic.

Per a més informació podeu contactar amb Sergi Calle de Vic al correu info@cineclubvic.com o bé visitar el web www.festivaljulius.com 

Esperem les vostres candidatures!

.

Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016