Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: 40 aniversari de la Federació catalana de cineclubs

Titular notícies

40 aniversari de la Federació catalana de cineclubs

Dissabte 23 Març 2019

La FCC és una entitat creada en 1978 i que es va presentar oficiosament per mitjà de la seva revista Fulls de Cinema (1978-79; cinc números). Va néixer amb l'objectiu d'agrupar els cineclubs de Catalunya i altres territoris de parla catalana i potenciar el cinema com fet cultural, facilitant els serveis necessaris d'assessorament, gestió, documentació i divulgació per a estendre el moviment cineclubístic. Però les iniciatives de formar un col•lectiu de cineclubs catalans ja començà abans. (pots veure aquesta història aquí)

Per conmemorar els nostres 40 anys d'existència durant el 2019 ho recordarem en les nostres activitats més importants: la Setmana del Cineclubisme a la Filmoteca de Catalunya, els Premis Jose Maria Nunes del cineclubisme, la Jornada Cineclubista a Reus i com a colofó la exposició que tindrà lloc a la Filmoteca de Catalunya a Barcelona. Anirem parlant!!

.

Més, sobre...: aniversari
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016