Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies de la Federació :: Col·laboració amb el D'A: TOUR D'A 2019. Llistat de títols

Titular notícies

Col·laboració amb el D'A: TOUR D'A 2019. Llistat de títols

Divendres 25 Gener 2019

Llistat de títols

Tarde para morir joven
DIRECCIÓ Dominga Sotomayor
Chile
DURADA 110 min.

La democràcia torna a Xile l'estiu de 1990. En una comunitat aïllada, Sofia (16), Clara (10) i Lucas (16) s'enfronten als seus primers amors i pors mentre es preparen per a la festa d'any nou. Potser visquin lluny dels perills de la ciutat, però no dels de la natura.

TRÀILER
https://youtu.be/Emm-WLFGpmA

Ray & Liz
Richard Billingham Gran Bretanya
DURADA 107 min.

Basada en les memòries del fotògraf i director Richard Billingham, la pel·lícula es centra en els seus pares Ray i Liz, la seva relació i l'impacte que van tenir en Richard i el seu germà petit Jason. A la perifèria de Birmingham i als marges de la societat, la família Billingham realitza rituals extrems i trenca els tabús socials en una vida determinada per factors que escapen al seu control. De vegades sorprenent i amb un humor inquietant, es presenten tres episodis com una poderosa evocació de l'experiència de créixer en un pis del Black Country d'Anglaterra.

TRÀILER
https://youtu.be/rRoZgzYN_e8

Nuestro Tiempo
Carlos Reygadas
México
DURADA 177 min.

Una família viu al camp mexicà criant toros de lídia. Esther està a càrrec del ranxo, mentre el seu marit, Juan, un poeta reconegut a nivell mundial, cria i selecciona els animals. Quan Esther s’enamora de Phil , un ensinistrador de cavalls, la parella lluita per superar la crisi emocional.

TRÀILER
https://youtu.be/S26lD8A9T4c

 


Benvolguts cineclubs federats,

La Federació catalana de cineclubs enceta una nova col·laboració amb el D'A, Festival de Cinema de Barcelona per tal de posar a l'abast dels cineclubs federats títols que es projectaran al Festival durant la seva propera edició a Barcelona.

Els últims 3 anys el D'A FILM FESTIVAL BARCELONA ha col·laborat amb diferents Cineclubs de Catalunya, bàsicament de la província de Barcelona, en l'organització de l'anomenat TOUR D'A, on oferien una petita llista de pel·lícules que es projecten a Barcelona durant el Festival. Aquestes pel·lícules són totes elles inèdites al país, en pre-estrena i guardonades a festivals internacionals.

Per conèixer els preus contacteu amb l'Olga Iglesias, responsable de programació al 932890562 a al seu mail olga@federaciocatalana

Format BLURAY i/o DCP. VOSE o VOSC.

Calendari de projeccions del 6 de maig al juliol

Penseu que aquesta és una magnífica oportunitat de fer arribar al vostre municipi cinema d'autor reconegut internacionalment i de difícil accès per al públic d'arreu del territori A mitjans de febrer us podrem donar els títols d'aquesta nova edició. Ara per ara volíem posar-vos en coneixement aquesta informació perquèla tingueu de cara a la preparació de les vostres properes programacions

Si teniu cap dubte o voleu més informació, ens podeu fer arribar un mail

.

Més, sobre...: D'A , Tour D'A
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016