Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies de la Federació :: Col·laboració amb el festival Reteena

Titular notícies

Col·laboració amb el festival Reteena

Dimecres 10 Gener 2018

La FCC enceta enguany una col·laboració amb el Festival Reteena (Festival Jove Audiovisual de Barcelona). La FCC patrocina la sessió de "La propera pell" film considerat pels cineclubs com el millor film del 2016. Es veurà el 15 de gener als Cinemes Texas. Aquí teniu tota la programació

També farem una sessió de formació el dissabte 13 pels joves organitzadors del festival on veurem la importància de la presentació del film i de la moderació del debat després de la projecció. Serà a la Fàbrica Fabra i Coats de Barcelona a les 16.30h


.

Més, sobre...: reteena
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016