Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies dels cineclubs :: ​Cineclub Vic, programació de tardor i nou horari

Titular notícies

​Cineclub Vic, programació de tardor i nou horari

Dijous 7 Setembre 2017

Paterson i Ocells de pas seran les primeres sessions del cicle de setembre a desembre

Les sessions de dimarts s’avancen mitja hora i començaran a les 21:30h

Vic acollirà per primera vegada la Mostra VOC organitzada per Òmnium Cultural

El proper dimarts, 12 de setembre, Cineclub Vic comença la nova programació de cinema pels mesos de setembre a desembre amb la cinta nord-americana Paterson (Jim Jarmusch, 2016). La sessió començarà a les 21:30h estrenant així el nou horari que els socis i sòcies van votar durant el mes d’abril. El diumenge 17, tindrà lloc la primera sessió de Cineclub Xic, les sessions infantils de diumenge, amb Ocells de Pas (Olivier Ringer, 2015).

Aquesta serà una programació intensa, amb fins a 24 sessions de dimarts, dijous i diumenge. Cineclub Vic continua sumant i les col·laboracions amb entitats, festivals i institucions no paren de créixer (Osonament, l’Espai Oikia, AFMADO, el Festival Protesta, la Universitat de Vic, el Museu del Ter, Dies d’agost...). El resultat és un cicle que a través de les millors novetats i clàssics de Filmoteca combina la passió pel cinema amb el compromís i el debat.

El cicle comptarà amb tres sessions de dijous, entre les quals es projectarà el polèmic film Pieles (Eduardo Casanova, 2017) i la Mostra VOC. Aquesta mostra organitzada per Òmnium Cultural té com a voluntat mostrar la producció audiovisual de l’any a Catalunya i és la primera vegada que es podrà veure a Osona.

El Cineclub Xic, les sessions de cineclub infantil dels diumenges a la tarda, torna amb força i durant aquest cicle comptarà amb la participació del Consell local de la Cooperació de Vic. Després de cada projecció s’oferirà una activitat relacionada amb la pel·lícula i que permetrà al públic infantil treballar els diversos valors dels films.

La programació també comptarà amb una sessió especial en motiu de la XII Jornada del Cineclubisme dels Països Catalans, que reunirà diversos cineclubs de Catalunya i el país valencià, les illes Balears i Andorra el proper 28 d’octubre. Durant la jornada es projectarà el documental Cineclub Vic, Orígens i Los 400 Golpes en una sessió gratuïta.

Totes les sessions es projectaran a l’Espai ETC de Vic. La programació de l’entitat es pot consultar al web www.cineclubvic.com

 


Més, sobre...: cineclub vic
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016