Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies de la Federació :: Premi JM Nunes al Millor fet cineclubista 2016. Bases

Titular notícies

Premi JM Nunes al Millor fet cineclubista 2016. Bases

Dimecres 17 Maig 2017

Un nou any us proposem participar en el Premi Jose Maria Nunes de la Federació catalana de cineclubs al Millor fet cineclubista del 2016. Adjuntem les bases i esperem les vostres propostes.

FINS EL 15 DE JULIOL 2017  REBREM LES CANDIDATURES. El premi està dotat amb 3 programacions gratuïtes de la distribuïdora A Contracorriente y Sherlock Films. la distribuïdora facilitarà un llistat de films d'on s'escolliran les tres.

PREMI AL MILLOR FET CINECLUBISTA
​El premi Jose Maria Nunes de la Federació catalana de cineclubs al Fet Cineclubista del 2016 s’atorga a qualsevol acte, esdeveniment, programació especial, aniversari,.. Tot fet cineclubista remarcable i significatiu que s’hagi dut a terme durant el 2016. El jurat valorarà les candidatures presentades peró també tindrà l’opció de presentar les seves pròpies candidatures o aquelles que li siguin presentades per la Junta de la FCC. Hi poden participar únicament els socis federats que estiguin al corrent de la quota de l’any al que es presenten (2016). Podeu lliurar un escrit explicant l'activitat i justificant el perquè de la seva singularitat acompanyant-lo d'imatges i links que el jurat pugui tenir en compte a l'hora de fer la valoració.


Premis patrocinats per:
 

Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016