Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies de la Federació :: 3 noves propostes de "Película dels cineclubs"

Titular notícies

3 noves propostes de "Película dels cineclubs"

Divendres 12 Maig 2017

LA MANO INVISIBLE de David Macián (Espanya, 2017, 80 min)

Sinopsi: Un mecànic, un paleta, una dona de la neteja, un telefonista, un mosso de magatzem i un informàtic són reclutats per portar a terme el seu treball habitual davant d'una audiència. Sota aquesta premissa, i mitjançant una sòbria posada en escena, La mano invisible converteix els treballadors de coll blau en un producte d'entreteniment. Aquesta condició d'espectacle, precisament, buida els oficis amb que aquests personatges han bastit la seva identitat de qualsevol sentit productiu i els torna encara més vulnerables a l'explotació laboral. A mesura que la pressió s'agreugi, la dimensió escènica del seu treball serà una font suplementària de conflictivitat.

FORMATS: BR/DCP

LINK: informació, poster i trailer.

http://elsurfilms.com/la-mano-invisible/
http://www.lamanoinvisiblelapelicula.com/


LOS NADIE de Juan Sebastián Mesa (Colòmbia, 2016, 84 min)

Sinopsi: Rodat en blanc i negre en set dies, amb un pressupost declarat de 2000 dòlars, el primer llargmetratge de Juan Sebastián Taula constitueix una crònica de dues jornades a la vida de cinc joves punk i artistes de carrer a Medellín, Colòmbia. Aquests nois són part de "un dels moviments més enigmaticos i radicals del nostre temps", afirma Taula, qui sosté que la seva pel·lícula "parla d'una generació de somiadors desencantats que senten que necessiten abraçar el desconegut i explorar el món per si mateixos" . Mitjançant la filmació d'aquest eclèctic grup de xavals que tracten de sobreviure amb astúcia als carrers, Taula fa molt més que un retrat de grup: retrata la lluita diària de les classes baixa i mitjana-baixa, així com una ciutat que, ignorant a una àmplia perifèria de la seva població més jove, posa a les mans un perillós però infinit pati d'esbarjo.

DISPONIBLE A PARTIR DE SETEMBRE

FORMATS: BR VOSE/DCP VOSE

LINK: informació, poster i trailer.

http://elsurfilms.com/los-nadie/


CONFLUÈNCIA (2016) De Gerard Dalmau.- Catalunya 2016.- 67min

Tres confluències: El Lluís, un home de gairebé noranta anys.
L’Assumpció, dotze anys més jove que el seu marit, el Lluís, amb qui van tenir tres filles que viuen i treballen a la ciutat.
I el Josep, nebot del Lluís i l’Assumpció. La seva dona l’ha abandonat i el seu fill viu a l’estranger. Arribat fins aquí, es jubila i torna al seu poble natal d’on fa gairebé trenta anys que va marxar. S’ha venut les seves terres, és membre de la coral del poble i ajuda als seus dos tiets amb l’últim tros de terra que els hi queda.

https://www.filmaffinity.com/es/film392648.html
trailer: https://vimeo.com/195342047

"Confluència" és una obra que s'ha estrenat al Cinema Alhambra amb l'ajuda del Cineclub la Garriga, i els agradaria que fos projectada en petites sales de barris i pobles, aconseguint la màxima difusió i visualització. Faciliten link de visionat

.

Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016