Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies dels cineclubs :: Cineclub la Garriga. 22 anys de bon cinema!!

Titular notícies

Cineclub la Garriga. 22 anys de bon cinema!!

Divendres 10 Febrer 2017

Estem molt contents perquè enguany el Cineclub la Garriga celebra 22 anys de la seva fundació!

Han passat moltes coses en aquests anys: mostres, trobades, sessions a la fresca... Però el que més il·lusió ens fa a tots és que el cinema Alhambra segueix en plena forma!

Per això mateix, ens agradaria que assistissiu a les sessions especials que s'han programat al cinema Alhambra aquest cap de setmana:

El dissabte 11 i el diumenge 12, a les 16:00 hi ha la sessió infantil, on es projecta el film d'animació "La tortuga roja" (França, 2016, 80 minuts).

El primer llargmetratge de l'animador Michaël Dudok de Witre presenta també la primera coproducció internacional de Ghibli. L'estudi de Hayao Miyazaki i Isao Takahata ha confiat en un director europeu amb un prestigi llaurat gràcies a curts com Father and daughter (2000) per oferir-nos un film que manté cert lligam amb la casa mare japonesa però alhora desenvolupa una personalitat pròpia. Com a les pel·lícules de Miyazaki, a La tortuga roja també s'exalta el vincle entre l'home i la natura fins al punt d'adoptar un aire transcendental a través del queloni del títol, un animal màgic que cobra naturalesa humana per propiciar la supervivència del protagonista a l'illa deserta on ha anat a parar. (diari ARA)

Tant dissabte com diumenge, en sortir de la sala us esperarà una xocolatada!!

El diumenge 12 a la tarda, a la sessió de les 19:45 presentarem la pel·lícula Toni Erdmann (Alemanya, 2016, 150 minuts). És un dels films sorpresa de l'any, una comèdia dirigida per Maren Ade amb nominació als Òscar inclosa.

Vet aquí la història d'un pare, el Winfried, que vol reconnectar amb la seva filla, la Ines, una executiva massa atabalada amb la seva feina a Bucarest per pensar en la calidesa dels llaços familiars. Aficionat i professional de la broma, el Winfried viatja des d'Alemanya a Romania per veure la noia, a qui la visita del progenitor li suposa un factor més d'estrès més que no pas un alleujament. Lluny d'arronsar-se, el pare contraataca fent-se passar per una altra persona, el Toni Erdmann del títol, un parent d'aspecte grotesc la presència del qual hauria de suposar un revulsiu en l'encarcarat estil de vida de la Ines... (diari ARA)

Podrem comentar la pel·lícula a la sortida amb un piscolabis.
Us hi esperem a tots!
Una abraçada ben forta.
--
CINECLUB LA GARRIGA
cineclub.lagarriga@gmail.com
www.cineclub-lagarriga.blogspot.com
www.facebook.com/sos.alhambra
twitter.com/cinelagarriga  
 

.

Més, sobre...: cineclub la garriga
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016