Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies dels cineclubs :: Cineclub Vic. Programació gener- març17

Titular notícies

Cineclub Vic. Programació gener- març17

Dimarts 3 Gener 2017

‘Corazón gigante’ obre dimarts 10 el nou cicle de Cineclub Vic
El cicle inclou una preestrena i diverses pel·lícules inèdites a les sales comercials.
Sessió especial Festival Julius 2017 amb ‘Encontres a la tercera fase’

Corazón gigante, una emotiva coproducció entre Islàndia i Dinamarca, obrirà dimarts 10 de gener el primer cicle del 2017 de Cineclub Vic, que oferirà 12 sessions de dimarts i 6 sessions de Cineclub Xic els diumenges.

La programació inclou diverses pel·lícules inèdites a les sales comercials. És el cas de Lo chiamavano Jeeg Robot, una de les pel·lícules més radicals de Sitges 2016 i que Cineclub presenta abans de la seva estrena. Tampoc ha tingut una estrena comercial La tierra y la sombra, una cinta colombiana guanyadora del premi a Millor òpera prima al Festival de Cannes. Als voltants del 7 de març, pel Dia de la dona, es projectarà La niña del gancho, sobre la pionera del bàsquet Encarna Hernández, que comptarà amb la presència de la seva directora, Raquel Barrera. Per acabar, ja dins de les sessions de Cineclub Xic, es projectarà Monster Hunt, una pel·lícula que es va poder veure al Festival Nits i que comptarà amb una segona projecció a Vic gràcies a la col·laboració amb el certamen de cinema oriental.

Les sessions de dimarts inclouen alguns dels films més importants de la temporada en Versió original i clàssics de Filmoteca. Dins del primer grup, es podrà veure la deliciosa La estación de las mujeres; el documental sobre The Stooges dirigit per Jim Jarmushc, Gimme Danger; l’eròtica i sensual La doncella, de Park Chan-wook, i el retrat de la revolució egípcia a Yo soy el pueblo. Dins de les sessions de FIlmoteca es recuperen autèntics clàssics i, seguint amb la voluntat de l’entitat, sempre que és possible es fa projectant còpies en 35mm. És el cas de Retorno al pasado, que commemora el centenari de Kirk Douglas; El baile de los vampiros, en el seu 50 aniversari, i Teniente corrupto, que en celebra 25. Durant aquest cicle es projectarà una sessió especial Julius 2017 amb la projecció de Encontres a la tercera fase, coincidint amb la publicació de les bases del concurs de curtmetratges.

Sessions de diumenge: Cineclub Xic

Cineclub Vic segueix potenciant la seva programació de cinema infantil i familiar de qualitat pels diumenges al vespre. La programació d’aquest cicle combina cinema per més menuts i pel·lícules dirigides a nens i nenes de 6 anys en amunt. Durant aquest cicle es projectaran dos clàssics: la primera del cicle serà Grand Prix a la muntanya dels invents, un film del 1975 que s’ha restaurat recentment. La última, El chico, de Charles Chaplin, que es combinarà amb una exposició de màquines cinematogràfiques gràcies als Centres Cívics de l’Ajuntament de Vic. Entre aquestes dues sessions hi ha altres films com l’abans esmentat Monster Hunt; L’extraordinari viatge de T.S Spivet, de Jean-Pierre Jeunet; El regal de la Molly Monster, basada en els contes de Ted Sieger; i l’espectacular cinta d’aventures One Piece Gold.  

.

Més, sobre...: cineclub vic
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016