Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies de la Federació :: Cineclub 39 escalons. Nou membre a les Illes Balears

Titular notícies

Cineclub 39 escalons. Nou membre a les Illes Balears

Divendres 28 Octubre 2016

La FCC va arribant a tots els Païssos catalans. Un nou membre arriba des del es Illes Balears. Ens diuen:

"Lo primer de tot, moltes gràcies a la FCCC per acceptar la nostra il·lusió de compartit camí amb tants de cineclubs interessants carregats d'història!! No amagarem la nostra alegría i agraïment!!! Ens presentam; som un petit grup d'amics tocats per la cinefilia més persistent. Estem en marxa del gener del 2006. Actualment no tenim local fitxo de projeccions, anant d'aquí i d'allà per la comarca de Manacor (Mallorca). Projectam també alguna coseta a pobles veïns. El fet de ser un grupet menut una mica nómada, ens permet arribar ràpid i partir ràpid. Aquests darrers anys, amb el suport del nostre Ajuntament, hem pogut potenciar la visita de professionals del món del cinema com puguin ser Fernando Franco, Xavier Artigas, Diego Galán, Agustí Villaronga, Javier Rebollo, Jaime Rosales, Pilar Pérez Solano, Patrícia Ferreira, Mireia Iniesta... Un dels nostres objectius per aquest 2017 és potenciar també el parlar de cinema, sigui mitjançant tallers, conferències, presentacions de llibres o qualsevol altra activitat que relacioni la paraula i el cinema. De moment, el primer que tenim previst es un taller de guió amb Michel Gaztambide a realitzar la pròxima primavera. També voldríem consolidar una programació estable de cinema infantil que hem començat a dur a terme aquest estiu passat.

La nostra web es www.39escalons.org

Una abraçada de cel blau i julivert!!!


 


Més, sobre...: cineclub 39 escalons , Manacor
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016