Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies dels cineclubs :: CARME AMADOR, CINECLUB LA GARRIGA, NOMINADA AL PREMI VALLESÀ DE L'ANY

Titular notícies

CARME AMADOR, CINECLUB LA GARRIGA, NOMINADA AL PREMI VALLESÀ DE L'ANY

Dilluns 9 Març 2015

La Carme Amador -presidenta del Cineclub la Garriga- ha estat nominada per al "Premi Vallesà de l'Any 2014", que anualment convoca el diari "El 9 Nou" per aquestes dates.
La Carme ha estat nominada en reconeixement a la feina que el Cineclub la Garriga va dur a terme durant els quasi dos anys que va durar la Campanya "SOS Alhambra" i que va assolir l'èxit amb la continuïtat del Cinema Alhambra de la Garriga, un dels ultims cinemes de poble de Catalunya. Us adjuntem un petit extracte que avui ha publicat "El 9 Nou", parlant de la Carme, del Cineclub la Garriga i de la Campanya "SOS Alhambra".

El "Vallesà de l'Any" (o "vallesana", en el nostre cas) s'escull per votació popular, utilitzant les butlletes que es publiquen a les ultimes planes de "El 9 Nou", cada dilluns i cada divendres, fins al dia 17 d'Abril de 2015. Si considereu que la Carme compleix els requisits per ser "Vallesana de l'Any" (nosaltres ho pensem!), només cal que aconseguiu un exemplar del diari, agafeu la butlleta, marqueu la Carme Amador, i feu arribar aquesta butlleta a les oficines de "El 9 Nou" per correu ordinari (a la pròpia butlleta hi ha l'adreça on cal enviar-la).

.

Més, sobre...: cineclub la garriga , Carme Amador
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016