Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies de la Federació :: CATÀLEG DE CINEMA ORIENTAL PELS CINECLUBS CATALANS

Titular notícies

CATÀLEG DE CINEMA ORIENTAL PELS CINECLUBS CATALANS

Dijous 25 Setembre 2014

La distribuïdora Isaan Films ha posat a disposició dels cineclubs i a uns preus molt interessants algunes pel·lícules del seu catàleg. Aquesta distribuïdora està especialitzada en cinema oriental. Les pel·lícules proposades són:

NEW WORLD
GANGS OF WASSEYPUR
(Part 1 i Part 2)
EL ULTIMO GANGSTER (THE LAST TYCOON)
LIFI UNA - GALLINA TOCADA DE L’ALA
UNA VIDA SENCILLA
(A SIMPLE LIFE – TAO JIE)

Contacteu amb nosaltres per conèixer les condicions

 

NEW WORLD
Guanyadora del premi a la Millor Pel·lícula de la secció Focus Àsia en l'últim Festival de Sitges, NEW WORLD és segurament una de les millors pel·lícules de l'any passat. Una mostra exquisida de cinema negre al nivell dels clàssics del cinema de Hong Kong, “Infernal Affairs” (2002) d'Andrew Lau i Alan Mak o “Election” (2005) de Johnnie To, i que consagra el seu director, Park Hoon-jung, guionista de “Encontré al diablo” (2010) com un dels cineastes de mes projecció internacional.
Subtítols en català o castellà.


GANGS OF WASSEYPUR (Part 1 i Part 2)

Estrenades en cinemes el 25 d’abril 2014.
Presentada a la Quinzena de Realitzadors del Festival de Cannes de 2012, Gangs of WASSEYPUR és una dividida en dues parts, sobre 3 generacions d'una mateixa família. Anurag Kashyap, considerat el 'padrí' del cinema independent hindú, dirigeix ​​una obra mestra del cinema de gàngsters, a l'altura dels grans clàssics de Coppola i Scorsese, i que revoluciona el concepte preestablert del cinema de Bollywood.
Subtítols en castellà.


EL ULTIMO GANGSTER (THE LAST TYCOON)
Superproducció de la Xina i Hong Kong amb Andrew Law (INFERNAL AFFAIRS) al capdavant, en una pel·lícula d'acció que barreja el cinema de gàngsters i el drama històric, amb un càsting i unes interpretacions superbes. Chow Yun Fat interpreta Du Yuesheng, un home fet a si mateix i personatge històric que va esdevenir el cap de la màfia a Xangai entre els anys 20 i 30. Quan es va iniciar la Segona Guerra Mundial i els japonesos van envair de nou el país, va acabar implicant-se en la política per defensar la seva pàtria.

Subtítols en català o castellà.

 LIFI UNA - GALLINA TOCADA DE L’ALA
Una de les grans sorpreses del Festival de cinema de Sitges , on va guanyar el Premi a la Millor Pel·lícula d'animació infantil. Basada en un Bestseller que ha venut més d'un milió d'exemplars, és una divertida, entretinguda i commovedora pel·lícula per a tota la família sobre el veritable significat de la família i l'amor, en la línia de clàssics del gènere com Bambi o Madagascar. Lifi és una gallina trista que viu tancada en una granja de pollastres. La seva sort canvia quan aconsegueix fugir de la seva particular presó i s'embarca en un viatge a l'interior de la naturalesa. Trobar-se amb un ànec salvatge, canviarà la seva vida per sempre.

Format de projecció: DCP / BLU-RAY / DVD. Doblada en català.

Subtítols en català o castellà.


UNA VIDA SENCILLA (A SIMPLE LIFE – TAO JIE)

Anne Hui, referent del cinema d'autor asiàtic, dirigeix ​​una aclamada i premiada

pel·lícula que va guanyar, entre altres, el premi a la Millor Actriu al Festival de Venècia. Senzillament, una història molt humana, tendra i commovedora sobre la relació de tota una vida entre Roger, un productor de cinema de mitjana edat, i Ah Tao, la serventa que s'ha ocupat de vetllar per Roger des que era un nen i ha servit a la seva família durant més de 60 anys. Quan a Ah Tao li arriba l'hora de jubilar-se i sense cap familiar que pugui fer-se'n càrrec, Roger decideix que és el moment de tornar tants anys de servei i es bolca en ella com si es tractés de la seva pròpia mare.

Subtítols en català o castellà.
 

Més, sobre...: isaan films
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016