Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies dels cineclubs :: EL CINECLUB DIÒPTRIA S'ACOMIADA DEL CATCINEMES I DEL 35mm

Titular notícies

EL CINECLUB DIÒPTRIA S'ACOMIADA DEL CATCINEMES I DEL 35mm

Divendres 28 Febrer 2014

La nit de dijous va ser una barreja de sentiments. Vam estar molt contents d'oferir un petit reconeixement a l'empresari Antoni Camprubí, qui durant gairebé 18 anys ha posat a la nostra disposició les seves instal.lacions cinematogràfiques per poder dur a terme la nostra activitat. Primer al Cinema Savoy i des de 2004 als Catcines. També teníem preparada una altra petita sorpresa pels que vau venir: una mena de comiat fílmic al cel.luoide de 35mm, aquest format que tant ens ha fet gaudir i que ja està en ple compte enrere, camí de la seva desaparició. "El último concierto" va ser la nostra darrera pel.lícula en aquest format i en aquest lloc on hem estat tant bé i tant ben acollits per tothom tot aquest temps. La propera serà ja al centre de Figueres, a La Cate.


Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016