Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: CINECLUB SABADELL DESAFIA LA CRISI. BON CINEMA SENSE PRIMA DE RISC! CAMPANYA DE MICROFINANÇAMENT TEAMING

Titular notícies

CINECLUB SABADELL DESAFIA LA CRISI. BON CINEMA SENSE PRIMA DE RISC! CAMPANYA DE MICROFINANÇAMENT TEAMING

Divendres 25 Gener 2013

El cineclub Sabadell comença una campanya de microfinançament per fer front a la crisi. Es tracta d'una campanya a TEAMING i durarà 6 mesos. Es tracta de donar 1€ al mes. Voleu donar un cop de ma al millor cinema de Sabadell?

"Des de Cineclub Sabadell oferim cinema de qualitat, nacional o estranger. Una quarantena de films d'autor, de nous corrents cinematogràfics i produccions històriques. Obres que inciten a pensar sobre el propi cinema i la societat. En un context com l'actual apostem per la cultura. Perquè una programació arriscada i innovadora com la nostra pugui tirar endavant a un preu ben reduït, necessitem la vostra col·laboració. Entre tots, apostem pel Bon Cinema, per la cultura com a forma de llibertat!"

Podeu donar el vostre suport al seu projecte i fer-vos teamers en aquest enllaç


Més, sobre...: teaming , cineclub sabadell
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016