Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Festivals :: FESTIVAL JULIUS DE VIC. PREMI MIQUEL PORTER I MOIX DEL CINECLUBISME CATALÀ

Titular notícies

FESTIVAL JULIUS DE VIC. PREMI MIQUEL PORTER I MOIX DEL CINECLUBISME CATALÀ

Dimecres 5 Desembre 2012

El Festival de Curtmetratges Julius ha tancat aquest diumenge amb l'entrega de premis la seva desena edició, dedicada enguanya a La Dimensió Desconeguda. Una edició marcada per l’augment considerable de participants –el doble- i per la diversificació de la procedència dels curts a concurs, amb més del 50% provinent de fora de la comarca d’Osona.

El Jurat del Premi Miquel Porter i Moix (Olga Iglesias del Cineclub Barcelona Espai de Cinema, Jesus Galindo del Cineclub La Seu d'urgell i Antoni Carmona del Cineclub Vic) ha decidit donar ex-aequo el premi a Manual de Amor, dels directors Eric Monteagudo i Orió Peñalver, i Habitació 201, del director Eduard Cunill. Del primer curt en destaca la seva fidelitat a la sèrie original, combinant la crítica i la ironia amb una excel•lent recreació de l’època dins d’un guió i una posada en escena molt acurada. De l’altre, que segueix l’esperit de la sèrie mitjançant una història inquietant que utilitza una animación senzilla, però efectiva.

Tot el palmarés a la seva web


Més, sobre...: cineclub vic , julius , miquel porter
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016