Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Festivals :: FESTIVAL JULIUS 2012 "La dimensió desconeguda" CONVOCATÒRIA I BASES

Titular notícies

FESTIVAL JULIUS 2012 "La dimensió desconeguda" CONVOCATÒRIA I BASES

Dilluns 16 Juliol 2012

Amb la publicació al nostre web festivaljulius.com de les Bases de participació, donem per convocat oficialment el concurs de curtmetratges Julius 2012, en la seva desena edició. El tema obligatori és La dimensió desconeguda (The Twilight Zone), aquella mítica sèrie televisiva de principis dels seixanta. Els concursants hauran d’obrir una porta amb la clau de la imaginació per fer-nos entrar en una altra dimensió. Una dimensió de so, una dimensió de visió, la dimensió de la ment…

El Festival Julius 2012 es celebrarà del 27 de novembre al 2 de desembre a l’espai ETC de Vic. El termini de presentació dels curts és el 15 d’octubre, i volem ressaltar que en aquest aspecte no permetem manipulacions de la dimensió temporal.

Per acabar, a tots els que ja heu participat alguna vegada en el certamen i a aquells aficionats que sempre doneu suport al festival, només demanar-vos que ens ajudeu a fer el màxim de difusió d’aquest concurs singular que segueix tenint en la figura de Julius ‘Groucho’ Marx la seva principal referència, genial en qualsevol dimensió.

Al Julius es dona el premi Miquel Porter atorgat per cineclubistes catalans

Salut a tothom!

Organitza:
Cineclub Vic

NOTA:
Les Bases, la fitxa d’inscripció i més informació del concurs, tot ho trobareu al web festivaljulius.com


Més, sobre...: cineclub vic , julius , miquel porter
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016