Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Notícies dels cineclubs :: PRESÈNCIES DE SANTIAGO A. ZANNOU, ROBERT BELLSOLÀ I ISAKI LACUESTA ALS CINECLUBS CATALANS. A MOLLET DEL VALLÈS I FIGUERES

Titular notícies

PRESÈNCIES DE SANTIAGO A. ZANNOU, ROBERT BELLSOLÀ I ISAKI LACUESTA ALS CINECLUBS CATALANS. A MOLLET DEL VALLÈS I FIGUERES

Divendres 17 Febrer 2012

Dijous 23 de febrer a les 20,30h, el guanyador d'un Goya per "El truco del manco" ,Santiago A. Zannou, presentarà la seva última pel·lícula "La puerta de no retorno" a la mostra BRAM organitzada pel Club cinema Castellar. 

El día 2 de març a les 21h i al Casal de Mollet del Vallès, organitzat pel cineclub El Casal - La mirada del cinema, es realitzarà la projecció del film "Passi el que passi" una comèdia catalana rodada sense subvencions. Tindrà la presència del realitzador Robert Bellsolà que parlarà de la pel·lícula.

El dia 2 de març, al CAT cinemes de Figueres i organitzat pel cineclub Diòptria tindrà lloc la projecció de la Concha d'or del Festival de San sebastià "Los pasos dobles". El film estarà presentat pel seu realitzador Isaki Lacuesta.Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016