Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Federació Catalana de Cineclubs :: Notícies

Titular notícies

Divendres 19 Gener 2018
Al programa es recull una de les sessions de "Filmoteca per a les escoles"que habitualment fem a Filmoteca de Catalunya. Aquesta sessió té com a nom "Perquè té música el cinema?" 

Ho podeu veure aquí a partir del minut 8' 17''


Divendres 19 Gener 2018
Seran els dies 19, 20 i 21 d'octubre 2018. Per primera vegada el cineclubisme es desplaçarà a ses Illes Balears convidats pel Cineclub trentanou escalons de Manacor


Dimecres 10 Gener 2018
La FCC enceta enguany una col·laboració amb el Festival Reteena (Festival Jove Audiovisual de Barcelona). La FCC patrocina la sessió de "La propera pell" film considerat pels cineclubs com el millor film del 2016. Es veurà el 15 de gener als Cinemes Texas. Aquí teniu tota la programació

També farem una sessió de formació el dissabte 13 pels joves organitzadors del festival on veurem la importància de la presentació del film i de la moderació del debat després de la projecció. Serà a la Fàbrica Fabra i Coats de Barcelona a les 16.30h


Dilluns 8 Gener 2018
El 12 de gener s'estrena a Espanya "Most beautiful island". La directora, actriu i guionista Ana Asensio va guanyar la passada primavera al South By Southwest Film Festival (SXSW) de Austin (Texas, Estats Units) per aquesta opera prima rodada a Nova York ‘Most Beautiful Island’. És la primera vegada que una peli espanyola  guanya el màxim guardó del prestigiós festival texà. També és la primera vegada que una directora espanyola és nominada als prestigiosos Spirit Awards, l'antesala dels Oscars. La peli va passar pel Festival de Sitges

Adjuntem dossier de la peli

Hi ha DCP i Blu-Ray sempre en VOSE. La podeu programar a partir de la data d'estrena. Aquesta oferta és especial per a la federació. Per fer-la haureu de programar-la amb nosaltres.


Dijous 4 Gener 2018
OFERTA DE TREBALL: TÈCNIC GESTIÓ CULTURAL (CINEMA). FEDERACIÓ CATALANA DE CINECLUBS
 
Busquem:
 
La Federació catalana de cineclubs obre una convocatòria per cobrir una plaça de responsable de projectes. Es busca una persona amb experiència contrastada en la gestió cultural relacionada amb el cinema. Valorarem que hagi treballat en l’àmbit associatiu.
 
Tasques i  funcions:
 
 • Preparació i redacció de projectes, redacció de les memòries d’activitats i econòmiques a les quals es presenta la FCC anualment:  Institut català de les Empreses Culturals ( ICEC); Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals; Diputació de Barcelona, Ajuntament de Barcelona,... Fer el seguiment d’aquests projectes i executar les activitats.
 • Redacció de comunicats i notes de premsa. Col·laborar/donar suport en les tasques de comunicació interna i externa de la FCC.
 • Dinamització del programa de cursos i tallers de la FCC.  Seguiment i control de factures i pagaments.
 • Preparació i participació en les entrevistes amb responsables dels  projectes a les administracions (ICEC /Filmoteca/Direcció General de Cultura Popular, DIBA…)
 • Dinamització de les Sessions “Filmoteca per a les escoles” a la Filmoteca de Catalunya.
 • Tasques d'administració general i comptabilitat. 
Perfil requerit 
 • Nivell alt de llengua catalana.
 • Es valorarà coneixements d'anglès escrit i parlat.
 • Informàtica, paquet office (valorarem coneixement de programes d'edició d'imatges)
 • Es valorarà carnet de conduir.
 • Persona dinàmica i amb capacitat d'autogestió.
 • Persona autosuficient i amb capacitat d'adaptació a tots els nivells. 
Condicions: 
 • Contracte indefinit després d'un període de prova de tres mesos.
 • Jornada laboral de 30hores setmanals. De 9 a 15h de dilluns a divendres.
 • Remuneració segons varem de l'organització.
 • En algunes ocasions durant l'any hi haurà treball en dies festius o fora d'horari com per exemple les jornades de formació (dos o tres dissabtes l'any), reunions de la Junta directiva (4/5 dissabtes matí) i presència a activitats organitzades des de la FCC, (algunes tardes durant l'any).
 • 23 dies laborables de vacances i disponibilitat de fer-ho al llarg de l'any sempre d'acord amb  la companya de l'oficina. Es fan els ponts al llarg de l'any i el 24 i 31 de desembre seran festius.
 • Bon ambient de treball.  
Els interessats envieu el vostre CV complert amb una carta de motivació a l'adreça fcc@federaciocatalanacineclubs.cat amb l'assumpte "Oferta de treball. Federació catalana de cineclubs". Data límit 17 de gener 2018.

Feed RSS de notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016