Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Federació Catalana de Cineclubs :: Notícies

Titular notícies

Divendres 24 Gener 2020
Mostra d'Animació i Curtmetratges de Cassà de la Selva (MACCA). Organitza el Cineclub Vuit i mig

La MACCA (Mostra d´Animació i Curtmetratges de Cassà) és organitzada pel Cineclub Vuitimig des de l'any 2000. La seva programació es basa en els curtmetratges, ja siguin videoclips o pel.lícules infantils, difícils de trobar en els circuits comercials.

Però la MACCA no busca només espectadors, busca especialment creadors audiovisuals: els participants dels tallers d´animació escolars i els del Correcurts, un dels seus actes més reconeguts, en són una bona mostra.

Aquest any, com a novetat, donem el el tret de sortida al Correcurts Júnior.
Consulteu les bases del Correcurts aquí. 

Divendres 24 Gener 2020

Divendres 17 Gener 2020
Ja tenim properament per aquí el IX cicle d’Ombres Mestres, el seminari que, organitzat pel Cineclub Associació d’Enginyers, il·lustra certs temes a base de comentaris a seqüències de grans films.


 

Dissabte 14 Desembre 2019
A la mostra s’hi poden veure un decorat original i fotografies del rodatge de La plaça del Diamant, entre d’altres

El Club Cinema Castellar Vallès participa activament aquest any d’una de les millors exposicions de pessebres que hi ha a Catalunya: la que organitza el Grup Pessebrista de Castellar del Vallès, que enguany té com a centre d’interès el món al cinema.

Dissabte 14 Desembre 2019
El cineclub Xiscnèfils de Cerdanyola del Vallès va néixer, fa 25 anys, com la vocalia de cinema de la XARXA INTERACTIVA SOCIOCULTURAL (XISC). Avui és l’activitat preeminent de l’entitat.
 
Pel XISC, entitat com a òrgan viu, hi han passat moltes persones diverses des dels seus inicis, amb xerrades o recollint aliments i medicines que dúiem a Bòsnia, o apadrinant l’acolliment d’algunes famílies d’aquest país a la nostra ciutat, fins a arribar al col·lectiu actual. Però el que ha reeixit en el temps ha estat la nostra activitat cinematogràfica. I continua estant obert a tota la gent que vulgui treballar per la difusió de la cultura cinematogràfica de qualitat.

Feed RSS de notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016