Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Federació Catalana de Cineclubs :: Notícies

Titular notícies

Dissabte 15 Setembre 2018
França, Espanya, Catalunya, Estats Units, Bulgària, Àustria, Alemanya, Regne Unit, Portugal, Hongria i Rússia. Tots aquests països passaran per Manresa durant els mesos de setembre, octubre i novembre. I ho faran a través de la programació estable del Cineclub, que durant aquest trimestre portarà a l'Espai Plana de l'Om un total de disset pel·lícules, tres de les quals s'emmarcaran dins del cicle El Documental del Mes; una en el marc dels actes de l'Ecoviure; tres en el cicle Perles de l'Est; una en el sí del programa del Tocats de Lletra; dues en la Mostra de Films de Dones, i una en la Mostra de Cinema Espiritual.

Divendres 31 Agost 2018
Es tracta d’un nou cicle (i van vuit) d’ “Ombres Mestres”, el seminari que, organitzat pel Cineclub Associació d’Enginyers, il·lustra certs temes a base de comentaris a seqüències de grans films.

Dimarts 13 de novembre 2018: Teulades i altres elevacions
En determinats moments, elevar se una mica, veure les coses des d’una posició elevada, permet entendre tot millor. Repassarem seqüències de grans directors en les que un personatge o la càmera puja a una teulada o turó per veure millor, o simplement la segona fa un moviment de grua fins contemplar –de una forma diferent, esclaridora- el que rodeja a un personatge.

Dimarts 20 de novembre 2018: François Truffaut
Un repàs a les constants (buscant les més íntimes) del realitzador de la Nouvelle Vague a través dels seus films.
Dimarts 27 de novembre 2018: Ombres
Sobre el llenguatge de les ombres en el cinema.
Totes las sessions seran de dues hores, començant puntualment a las 18h, y tindran lloc a la seu dels Enginyers, Via Laietana, 39. 08003- Barcelona. Es demanarà per assistir a cada una d’elles una aportació de 5 euros, per veure de compensar mínimament les despeses.

 

Divendres 22 Juny 2018

Divendres 22 Juny 2018

Dimecres 13 Juny 2018
Aquesta és una convocatòria URGENT per participar com a jurat cineclubista al Concurs de Curtmetratges El Rotllo d'en Roig organitzat pel cineclub Sala 1 de Vilanova i la Geltrú i atorgar el premi Miquel Porter del cineclubisme català. CONTESTEU ABANS DEL 20 DE JUNY.
 
La festa d'El Rotlle d'en Roig tindrà lloc el proper dissabte 14 de juliol a Vilanova i la Geltrú a l'Espai Far de Vilanova. El mateix dia per la tarda es farà la valoració del jurat.
Uns dies abans enviarem un enllaç d'una llista de reproducció privada del Youtube, perquè el jurat, pugui previsualitzar els curts fàcilment.

Aquest premi està organitzat per l’Associació d’amics de Miquel Porter i per la FCC. Té una dotació de 150€.

Esperem les vostres candidatures de forma urgent donat que no queda molt de temps.
Necessitem dues persones, la tercera serà un integrant del cineclub de Vilanova.

http://federaciocatalanacineclubs.cat/ca/premimiquelporterimoix.html
 

Feed RSS de notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016