Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Federació Catalana de Cineclubs :: Notícies

Titular notícies
Dijous 31 Gener 2019
FICC JURIES 2019. NOMINATION FORM FOR FICC JURIES
59th Krakow Film Festival
May 26 – June 2, 2019, Kraków (Poland)


Deadline for nominations: March 15th
 
Aquest premi és organitzat per la Federació Internacional de cineclubs que facilita a les diferents federacions la possibilitat de que els cineclubs participin en aquests festivals com a jurat.
 
Jury will watch all films selected for the international short film competition (documentary, animated and feature films with a running time of 30 minutes or less) and choose the FICC Don Quixote Prize winner.

Conditions:
  • Jury members, including 1 from Poland;
  • working language: English;
  • the Festival covers: B&B SGL hotel (4 nights), full accreditation and free entry to all festival events, up to 100 EUR refund for foreign Jury members' travel expenses.3 Jury members, including 1 from Poland. Please note a small change – due to a new schedule of the screenings, the festival covers 4 nights (out of 7).
  • Important: including a printable portrait Photo (jpg, tiff, 300dpi –minimum!) and as well a short biography
www.krakowfilmfestival.pl

El candidat que es presenta, adquireix el compromís d'assistir al festival. En cas de no ser així, haurà de proporcionar un substitut per al seu lloc al jurat del festival. També haurà d’enviar una fotografia i un cv.

Els membres del jurat han d'escriure un article en català i Anglès o Francès i portar un catàleg del festival per a la FCC.

Els criteris que es seguiran a l'hora d'escollir els membres del jurat prioritzaran aquells cineclubs i cineclubistes que no hagin participat abans o que ho hagin fet fa temps. En cas de dubtes també es donarà prioritat a aquells que hagin enviat abans la seva candidatura.
 
Els qui  estigueu interessats en ser un dels membres del jurat,  ompliu el formulari que trobareu a
http://www.federaciocatalanacineclubs.cat/forms/juratficc 

Divendres 25 Gener 2019
Aquest any 2019, el Cineclub XISCNÈFILS celebrem el nostre 25 aniversari.
 
Fem 25 anys programant cinema d'autor en versió original i impulsant també el cinema català, cada dijous per la tarda al Teatre Ateneu de Cerdanyola.
 
Per celebrar aquest esdeveniment tan especial, el Cineclub estem preparant una agenda d'activitats (projeccions especials, cinema clàssic, xerrades, taules rodones, visites) que donarem a conèixer durant l'any.
 
Ens agradaria agrair les aportacions de la Federació de Cineclubs de Catalunya i de l'Ajuntament de Cerdanyola en el desenvolupament de la nostra activitat.
 
Animats en continuar 25 anys més, visca el cinema!
 

Divendres 25 Gener 2019
Benvolguts cineclubs federats,

La Federació catalana de cineclubs enceta una nova col·laboració amb el D'A, Festival de Cinema de Barcelona per tal de posar a l'abast dels cineclubs federats títols que es projectaran al Festival durant la seva propera edició a Barcelona.

Els últims 3 anys el D'A FILM FESTIVAL BARCELONA ha col·laborat amb diferents Cineclubs de Catalunya, bàsicament de la província de Barcelona, en l'organització de l'anomenat TOUR D'A, on oferien una petita llista de pel·lícules que es projecten a Barcelona durant el Festival. Aquestes pel·lícules són totes elles inèdites al país, en pre-estrena i guardonades a festivals internacionals.

Per conèixer els preus contacteu amb l'Olga Iglesias, responsable de programació al 932890562 a al seu mail olga@federaciocatalana

Format BLURAY i/o DCP. VOSE o VOSC.

Calendari de projeccions del 6 de maig al juliol

Penseu que aquesta és una magnífica oportunitat de fer arribar al vostre municipi cinema d'autor reconegut internacionalment i de difícil accès per al públic d'arreu del territori A mitjans de febrer us podrem donar els títols d'aquesta nova edició. Ara per ara volíem posar-vos en coneixement aquesta informació perquèla tingueu de cara a la preparació de les vostres properes programacions

Si teniu cap dubte o voleu més informació, ens podeu fer arribar un mail

Divendres 25 Gener 2019

Divendres 25 Gener 2019
Del 30 de gener al 15 de febrer, es projectaran a set localitat catalanes quatre films que reflecteixen la realitat del poble palestí. És una iniciativa de l'Associació Catalana per la Pau amb la col·laboració de la Federació Catalana de Cineclubs i sodepau. Participen els cineclubs: Cineclub Utopia de Sant Just Desvern, Cineclub La Ràpita de Sant Carles de la Ràpita, Cineclub Sismes de Calaf, Cineclub La Comarca del Moianès a Castellterçol, Cineclub Santa Llùcia de Reus i Patronat la Catequística de Figueres.
 

Feed RSS de notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016