Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Federació Catalana de Cineclubs :: Notícies

Titular notícies
Dissabte 14 Desembre 2019
A la mostra s’hi poden veure un decorat original i fotografies del rodatge de La plaça del Diamant, entre d’altres

El Club Cinema Castellar Vallès participa activament aquest any d’una de les millors exposicions de pessebres que hi ha a Catalunya: la que organitza el Grup Pessebrista de Castellar del Vallès, que enguany té com a centre d’interès el món al cinema.

Dissabte 14 Desembre 2019
Aquesta és una convocatòria per participar com a jurat cineclubista al MIRADOCS (Mirades documentals des de Barcelona) organitzada pel cineclub Barcelona Espai de Cinema i atorgar el premi Miquel Porter del cineclubisme català.

Dissabte 14 Desembre 2019
Continua el cicle de pel·lícules enmarcades en el 40 aniversari de la FCC que s'està projectant a la Filmoteca de Catalunya. En aquest enllaç teniu les properes sessions de desembre
 

Dissabte 14 Desembre 2019
El cineclub Xiscnèfils de Cerdanyola del Vallès va néixer, fa 25 anys, com la vocalia de cinema de la XARXA INTERACTIVA SOCIOCULTURAL (XISC). Avui és l’activitat preeminent de l’entitat.
 
Pel XISC, entitat com a òrgan viu, hi han passat moltes persones diverses des dels seus inicis, amb xerrades o recollint aliments i medicines que dúiem a Bòsnia, o apadrinant l’acolliment d’algunes famílies d’aquest país a la nostra ciutat, fins a arribar al col·lectiu actual. Però el que ha reeixit en el temps ha estat la nostra activitat cinematogràfica. I continua estant obert a tota la gent que vulgui treballar per la difusió de la cultura cinematogràfica de qualitat.

Divendres 6 Desembre 2019
GUANYADOR! GANADOR! WINNER!
El curt MOVIE BIC, fet exclusivament amb bolígraf, guanya el Premi Miquel Porter i Moix dels cineclubs catalans al festival Julius del Cineclub Vic!

El Jurat va ser:

Martí Porter (Cineclub La Garriga), l' Àlex Portolés Da Silva (Club Cinema Castellar del Vallès) i el Miquel Bofill Bosch del Cineclub Vic. Aquest premi està organitzat per la FCC i els Amics de Miquel Porter

Aquí teniu el curt!
 

Feed RSS de notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016